Planer inför 2015!

När den här säsongen nu är färdig, min 10:e säsong av tävlande så kan man blicka tillbaka och titta att man faktiskt gjort en himla massa saker under resans gång som kanske inte alltid varit de bästa eller de som gjort att man utvecklats bäst.

Det är ju så att i år är en av de år där det gått som allra bäst, kört som fortast både i blött och torrt, visat sig inte vara helt borträknad när man kör på nya banor under tävling.

Många lärdomar genom åren har det varit och man står nu i valet & kvalet, vad ska man göra? tävla mindre? sluta tävla? tävla mer? tankarna studsar som en pingpongboll fram och tillbaka (eller Pong för de som minns…) och jag vet inte riktigt vart de sk
a sluta.

Jag tog kontakt med Ten Kate för att se vad de tar för att göra iordning en hoj, eftersom jag har en Honda redan finns det mycket som bara är att flytta. De går med på att flytta en hel del saker men priset hamnar ändå lite för högt för min plånbok (skulle behöva ha in en STORsponsor om det skulle gå helt smärtfritt…)

Så för stunden är det att undersöka priser på en Honda CBR1000RR SP -14 för att kunna räkna hem nästa säsong, man vill ju både ha nytt material för att kunna köra (en snart 7 år gammal hoj är inte det bästa i dagsläget).

Att byta märke är mig ohållbart i dagsläget, jag stormtrivs på Hondan trots 20-40HK mindre än BMW & Kawasaki, den gör nästan som jag vill i alla lägen och känns väldigt stabil.

Ny design kanske till nästa år också? den här såg fin ut 🙂

Honda Design 1 web