2012, hur gick det egentligen?

Den största delen av säsongen känns som att det var sådär skoj med att ha ett trasigt nyckelben, men trots allt har allt gått bra.

Om man räknar in tävlingsplaceringar så är det inte så illa ändå, det blev totalt 6 bucklor i år, om än att tävlingen på Mantorp Park gav placering i både Danska Mästerskapet & Nordiska Mästerskapet samtidigt.
Det stöd jag haft i år har varit underbart när man varit ute på banorna, allt har känts riktigt bra (förutom nyckelbenet) och jag ser verkligen fram mot 2013!

Vad som nästa år har att bjuda på både när det gäller tävlingar & bandagar får vi se, tävlingskalendern är långtifrån spikad ännu (SVEMO Tävlingskalender) och bandagarna börja klarna lite när man ska vara med och inte.

Det som är klart oberoende när det är det återkommande klubbmästerskapet som är nästan högst prestige i, där alla oberoende vilken övrig serie de kör i tävlar mot varandra.
Ett fantastiskt roligt inslag istället för en kvällsträning, sen är det såklart SM tävlingen på LMS som jag absolut inte får missa 😉
Självklart återkommer jag med information så fort det finns mer att ge och kalendern kommer såklart uppdateras!

Väl mött 2013!

 

Placering Plats/tillfälle
2 Mugello / Italien
1 Mantorp Park DM
1 Mantorp Park DM
1 Mantorp Park NM
1 Mantorp Park NM
1 Mantorp Park NM
3 Linköpings MS KM Uno

[nggallery id=28]