Snart är det vår!

Det märks tydligt att det snart är vår, en del kurser blir upplagda för utbildning av funktionärer, förare och liknande.vinterwait

Igår hjälpt jag LMS att få till anmälningssystem till både Funktionärsutbildning/HLR och Träningsledarutbildning (event.lmsroadracing.se), senare kommer jag tillverka lathundar och ha en kort utbildning i event hanteraren så fler kan lägga upp sakerna.
Anmälningsystemet spar en hel del tid totalt sett men själva uppläggningen kan ibland ta lite tid innan man får allt att lira som man tänkt sig.

Om några veckor blir det licenskurs som jag tillsammans med några andra håller och om vädret tillåter även uppkörning, snälla rara söta vädergudar, låt den 17:e mars bli solig och varm, snälla!
Jag vill köra hoj då och kommer på fredag förbereda hojen med gamla regnsulor som kommer bli alldeles ypperligt att köra med, om det bara är “nog kallt” så går det jättebra att köra med dom och man slipper tänka på värme i däcken utan man kan köra i princip som man vill ändå (inte riktigt lika fort men man kan åka säkert utan att behöva tänka på att däcken är kalla).

Ett tillskott i utrustningsväg har skett, tyska FC-Moto hade ett erbjudande på en Ben Spies replica hjälm och jag kunde bara inte låta bli 🙂 billigt som attan var det också.