LMS Roadracing SM

Eftersom jag själv inte kunde tävla och tankarna kring att jag förmodligen ska göra en ny operation ganska snart så blev det att hjälpa en kompis och vapendragare att göra sin första tävling i Rookie1000.

Försöka hjälpa till så gått det gick med bara en fungerande arm, hursomhelst, det var kul att vara där och hjälpa till och få uppleva racingen även om jag nu själv inte skulle tävla.

Vi fick en mycket bra plats i depån, första tältet som syns när public och förare kommer innanför grindarna. Ni ser det där blåa tältet, där bodde vi i några dagar 🙂 (klicka på bilden…)2015-06-27 08.34.25-1

Hursomhelst, Fritte gick det väldigt bra för, han kom femma på lördagen och vann racet överlägset med 11:a sekunder till tvåan på söndagen.
Med blodad tand ska han fortsätta att tävla på Gelleråsen de två kommande racen och avslutar året med SM Finalen på Sviestad igen.

Speedster Cup är en ny klass, väldigt enkel att vara med i och tanken är att det ska vara väldigt enkelt att börja tävla, enkelt att prova på för att se om det är nåt skoj.
Björn Nordgren som kör en KTM 990 Superduke hjälpte jag lite också, han hade verkligen nerverna utanpå skinnstället så han behövde verkligen någon som tog det lite lugnare.
Han tog med sig två bucklor hem, en andraplats och en förstaplats, det var väldigt kul att få känna sig delaktig i tävlingen genom att få hjälpa Fritte & Björn.

Magnus Mozzberk, den levande legenden var såklart på plats och förgyllde helgen med sin närvaro, han är härlig på alla sätt och det är alltid lite kul att honom tävla.

På måndagen åkte jag till Södersjukhuset och fick ganska snart beskedet att det är en ny operation på gång, på tisdagen gjordes en nervbanetransplantation, alldeles perfekt till den planerade semestern med familjen börjar…
Nu är det två veckor till med armen väääldgit stilla, sen återkoll och sen kanske jag får börja träna, sen tar det ytterligare sex månader innan man kan börja förvänta sig att det händer och inom ett år att det är så bra det kan bli med bicepsmuskeln, smärtorna i armen kommer inte bli bättre utan får “tränas” bort.

En ganska passiv säsong i år med andra ord men målet för 2016 är satt redan nu och träningen inför det börjar så fort doktorn säger OK.