1:a plats på SM Final Race2!!!

Då är den här tävlingehelgen över! det blev återigen en 1:a plats i Rookie1000! vilket race!

Från att ha pole till att va 6-7:a in i första sväng (urusel start igen!) till att vinna och passera den som låg 1:a på SISTA varvet IGEN!

När varvräknarn visade 5 varv kvar låg jag 5:a, sen blev jag lite irriterad på att ligga och fisåka på 1.22 tider, så det blev att göra en ordentlig omkörning in i parisarn, sen var det bara att ta nästa klunga 😉
Det var att köra om på ställen där inte kände mig helt bekväm med att göra det, men det gick ju vägen ändå.
Sen återigen på sista varvet i Mjölbysvängen var jag tvungen att ta en sån däringa Superbikeåkare 😉 bara för att! han hade åkt och hängt upp de 2-3 stycken bakom med klassisk stängningstaktik, men jag hade sett hur han betett sig mot de andra under några varv så jag hade en god plan på hur det skulle gå till!

Ett fantastiskt roligt race igen, jag är så glad att allt gick så himla bra, både personligt och med arrangemanget i sig! Finns inget att klaga på det, helt fantastiskt! tack ARC för att ni fixade till en SM tävling igen på Mantorp Park!

Det här året har varit fantastiskt utvecklande för mig personligen, hela förra året slet jag hund med att komma under minuten på Sviesta, det gick bara inte!
Sen efter en helg i somras med Bike Promotion på Mantorp Park släppte det plötsligt, sen har det bara gått snabbare och snabbare!

Jag tror inte att jag får fortsätta köra Rookie1000 nästa år med de senaste månadernas utveckling 😉 Dessutom ska man köra fortare än vad jag gör nu, måste man nog åka med snabbare medtävlande.

Senaste jag körde Superbike var ju med min gamla Suzuki 2007, den utveckling jag haft nu liknar den jag hade just 2007 och det är riktigt roligt att tävla igen.

Sen ett otroligt roligt inslag i slutet på säsongen blev ju långlopp! Två race tillsammans med familjen Backman på deras BMW S1000RR, en 1:a plats i Karlskoga och en 2:a plats på Mantorp Park, helt sjuk roligt och allt har varit roligt och trevligt!

Resultat från tävlingen finns att hitta på Mylaps.com

 

Jag vill tacka alla som hjälpt mig under året, sponsorer, vänner och inte minst min underbara fru som står ut med min hobby!
Inför 2012 återstår att se vad som händer, samma motorcykel blir kvar men resten vet jag inte ännu, håll utkik här för mer info!

httpv://www.youtube.com/watch?v=KLJg3OiHVb8

1 Comment

Kommentarerna är stängda.