Nytt domännamn! hstracing.se goes stensby-racing.se

För många år sen kom jag med den fantastiska iden om att döpa teamet till HSTRacing, vart kom det ifrån måntro? mycket förkortningar o grej i skallen då. Många saker kan det stå för men det bästa jag kom på då var “Håkan Stensby Team Racing” (HSTR) typ, eller nåt åt det hållet.

Hur uttalar man HST ? knäppt har det känts hela tiden men det har fått hänga kvar, namnet/förkortningen har lite med mailadresser att göra också, många företag använder 1+2 som mailadress, beroende på hur stort företaget är förstås och då blir det hst, fantasin flödade!

Det har aldrig blivit att man haft nåt bra namn för det här, men nåt som ändå låter bättre är Stensby Racing! Så mycket roligare än så blir det inte 🙂 så mailadresser och hemsida har fått ny domän iallafall.

Även startnumret har fått en omstöpning, jag har i många år kört med 75 men för stunden är det 61, helst skulle jag velat haft 6 men det var upptaget så det fick bli nåt annat. Håkan på Zid tillverkade en mycket snygg 61:a så jag är helnöjd!

Samtidigt skapas en Facebooksida som man även når på Facebookknappen där uppe, intergration mellan inläggen här och Facebooksidan ska även fixas så man får samma information “överallt” 🙂

Hoppas att det blir enklare att hitta hit framöver.