Tredje träningen 2013

Igår blev det träning, stråålande solsken och perfekt väder för lite hojåkning! (inte ligga och slappa i solstolen inte 🙂 )

Det blev inga fantomtider igår, men lite övningar på hur man kan förändra kroppsposition och bromspunkter gjordes, övning ger färdighet och trots sämre begagnade däck på så gick det OK varvtider.
Det är alltid lite dumsnålt att åka på “dåliga” däck, det kan gå bra precis som det gjort nu eller så riskerar man vurpa och då blir det riktigt dyrt, så just däck är egentligen väldigt dåligt att snåla på även om det är den enskilt största utgiften per säsong.

Men nu är “äntligen” de där halvdåliga däcken helt slut och jag behöver inte få dåligt samvete för att lägga på nya däck till nästa träning!

Det är snart dags för fyra heldagar på MantorpPark, då är tanken på att “sy ihop” det jag övat på och det förhoppningsvis syns på varvtiderna.

Igår hade Victor frågat om Marie & han kunde åka och titta på pappa när han kör hoj, men vi har tyvärr inte två bilar längre så han blev lite besviken när han inte fick se “pappas gula” åka på banan, väldigt sött och rörande i en pappas hjärta 🙂

 

 

20130619-104419.jpg