Bandagar med Actionpics.se

Jag har förmånen att få åka som instruktör tillsammans med ett underbart gäng på Actionpics.se, vi har kört tillsammans sen 2004 skulle jag tro, dock inte som instruktör i början utan som deltagare.actionpics.se

De håller i bandagar som under åren utvecklats och förbättras på vädligt många sätt tills att idag vara en av de bästa arrangörerna i Sverige. De har en del extra för dig som deltagare att vinna vid deras utlottningar till exempel.

De har tidtagning i alla grupper för att enklare se om det är deltagare som behöver byta grupp av ena eller andra anledningen, detta har gett mycket gott resultat och jämnare hastighet i grupperna.

Ur säkerhetssynpunkt så finns det alltid ambulans på plats och beroende på vilken bana det är så finns det även fast placerade funktionärer runt banan.
Det finns allt instruktörer som är ute på banan som även de är beredda att hjälpa till vid en eventuell olycka, de har även radio på sina MC för att snabbt kunna meddela vad som hänt.

Instruktörerna är till för deltagarna och har som främsta funktion se till att det är ordning och reda och att deltagare inte missköter sig, de är till för alla bästa och gör sitt bästa för att deltagarna ska ha en så bra och rolig upplevelse på banan som möjligt.

Det är ett härligt gäng som är med runt banorna, lite olika konstellationer beroende på när och vart bandagen är någonstans. Kärnan kretsar såklart runt Lillan & Marcus som håller i Actionpics, sen är det alla underbara medhälpare som är med ute vid arrangemangen, den glädje och engagemang de har smittar lätt av sig till alla som kommer i deras närhet. Det syns att de både älskar att köra motorcykel och tycker om att ge andra möjligheten att uppleva samma fantastiska sak som man själv.

Vi ses på en bana nära dig!

2013 - GotlandRing AP gang