Planer för 2014

Säsongen börjar så sakterliga närma sig, det är några månader kvar och plötsligt är det April och man ska ta ut motorcykeln igen 🙂

I mitten på April börjas det med licenskurs, man kan ju hoppas att vi har samma tur som 2013 att det blir stråålande väder så även om snön ligger kvar är banan torr och fin.

Sen fortsätter vi med själva premiären på Mantorp Park och licenskurs där också, två dagar MC åkning, det ska bli skoj!

Nästa grej som händer är såklart Gotland Ring igen med Actionpics, två helger på raken med sammanlagt sex dagar körning, 11:e året i rad nu!
Nu åker Quadcoptern med också så förvänta er härliga bilder & film härifrån.

Direkt efter hemkomsten från Gotland Ring så blir det SM tävling på Linköpings MS där det blir att köra i Superbike, 2014 har SVEMO slagit ihop klasserna Superbike & Rookie1000 så det blir större och roligare startfält.

Efter LMS RRSM är det vila i några veckor för att helgen efter midsommar bli att köra på Mantorp Park med TeamTrackday i fyra(!) dagar, skönt att det är nära hem, hoppas på samma härliga väder som 2013. Här blir det dubbla race och långlopp, undra om det blir pokaler igen?

Senare blir det några dagar på Karlskoga med Actionpics i Juli, följt av veckan efter med några dagar på Kinnekulle, däriemellan blir det nog Skara sommarland o lite sånt skoj.

I Augusti blir det Gelleråsen igen med Actionpics och en avslutning med Actionpics på Mantorp Park.

Året kommer avslutas med ytterligare fyra dagar på Mantorp Park med TeamTrackday i September, samma upplägg som sist med race och långlopp 🙂

Det gäller att vara ute i god tid, i skrivande stund är bägge helgerna med TeamTrackday anmälda, betalt och klart, likaså stuga och färjebiljetter till Gotland är fixat, det riskerar ju att ta slut rätt så snart annars!

20130317-130633