fbpx

Två fantastiska dagar på Gelleråsen med Actionpics

Det var ett tag sen man var i Luffland och körde hoj, närmare bestämt två år sedan! banan har på sina ställen blivit bättre, på andra sämre men bortsett från det var det riktigt skoj att köra.

Lite frustration på torsdagmorgonen med jobb som “störde” körandet gjorde väl inte sitt bästa avtryck i mitt humör och närvaro men jag hoppas ingen tog illa vid sig att jag “försvann” iväg in i datorns värld ibland.

Actionpics hade i vanlig ordning bokat sol och värme till sina dagar och med körning ändra fram till 18 på kvällen fick sig kroppen en ordentlig genomkörare på alla möjliga sätt.

Jag och Victor sov i släpvagnen på en tjock madrass medans Marie & Filip hälsade på några vänner i Örebro, alltid skoj att ha HELA familjen med vid banan, allt blir så mycket roligare då.
Victor och de andra barnen som var med lekte otroligt bra, man såg knappt skymten av dom förutom när det var mat, köra radiostyrd bil eller toalettbesök.
Första asfaltskrashen för Victor gjordes och det var ett himla rabalder, men krash 2-3 gick förbi av bara farten 🙂

Det är ett sånt härligt gäng med så man behöver aldrig oroa sig, alla tar hand om alla och hjälper till så gott man kan.

Jag övertalade Lillan att jag skulle få vara med och köra sista söndagen på Actionpicsavslutningen så man får lite träning inför Assen, körning på en relativt stor bana åtminstone 🙂 och eftersom jag kommer från USA på fredagen så tror jag inte huvet är med för körning på lördagen.

Säsong 2014 börjar närma sig sitt slut, det har varit ett händelserikt år, 2 pokaler i Superbike och en i Endurance Stafett vilket känns helt OK

 

%d bloggare gillar detta: