fbpx

Hur går det nu då med säsongen, blir det nån fortsättning?

Det har varit lite dåligt med uppdateringar här efter Endurancet på Knutstorp.

SM premiären är i helgen på Anderstorp men i vintras när jag satt och klurade på hur säsongen skulle se ut så valde jag att köra på Mantorp Park istället av rent logistiska skäl.
När jag är på Anderstorp brukar det vara några få plusgrader och regn oberoende när på året jag är där och så har det varit sen första besöket 2000 på en licenskurs…

Nu när man ser väderprognosen inför helgen kanske man skulle valt annorlunda men nu är det sen länge betalt och klart till Mantorp så det får helt enkelt bli så. Familjen kommer ut och hälsar på lite också så det blir skönt att de kan komma och gå som de vill.

Som vanligt blir det race tillsammans med Zenergy och med lite tur DM också, det var ju på samma sorts evenemang för några år sen jag tog hem en vinst i Superbike under ÖSREGN, inte för att jag vill att det regnar igen men att åtminstone tävla är roligt!

Det ska bli lite extra skoj att köra på Bridgestone igen också (direkt från BST AB), de har ju fungerat fantastiskt bra både förra året och var jättefina efter cirka fyra timmar endurance på Knutstorp också (vi bytte en gång bak, men det hade nog inte behövts med facit i hand).

Nästa Endurance är på Sviestad och sen blir det Anderstorp (hoppas på att det blir mer än 2+ och inte så mycket regn den här gången).

Sen är det ett ganska långt uppehåll till 31:e juli på Mantorp Park, fredagen innan dess har jag ordnat med en träningsdag på banan riktat till framförallt Enduranceåkare  men alla är välkomna som har en SVEMO/FIM licens.

Anmälan och information för 28:e juli träningen finns här

Sen när det Endurancet är klart så är det “bara” finalen i Linköping kvar 10:e september!

Jag ser fram emot att vara med Daniels team DO IT Racing och växa med uppgiften under säsongen, i slutet på säsongen kommer vi nog vara ett ganska väl sammansvetsat gäng 🙂

Avslutningsvis vill jag säga ett extra tack till alla man lärt känna under åren, det är helt fantastiska människor man träffat på och många man fortfarande har kontakten med.

Vi ses på en bana nära dig 🙂

%d bloggare gillar detta: