fbpx

2021 – vad är planen?

Alla vet ju att läget inte är som vanligt ännu men även om det inte riktigt är som vanligt hoppas iallafall jag att vissa saker kommer bli av 2021 som blev inställda 2020.

Endurancet på SPA som blev flyttat till 2021 är inbokat i kalendern, två dagar trackday (fre-lör) sen 6 timmars endurance på söndagen. Båten är bokad, bandagarna är bokade och anmälan för endurancet öppnar i mars.

Så en plan för hur det här året ska bli börjar formas, nån/hågra bandagar/tävlingar under våren och sen med lite tur en Superbiketävling på Mantorp Park i juli(!) och sen några dagar på Assen och köra Holländska Superbike. Då borde man vara redo för att klara av att köra på den otroligt snabba Spa efter det här upplägget. Assen blir en familjeresa, kanske ett besök på Ten Kate och förhoppningsvis träffa lite folk från när jag varit där förr och tävlat. 

Planen för året är att köra mera Honda, efter endurancet på Oschersleben blev beslutet att lägga Kawan till handlingarna. Jag kommer hjälpa till i teamet men inte vara förare. Kanske blir det någon stafett med Hondan om det ska köras något endurance på hemmaplan i år.

Försiktigt positiv till året som ligger framför oss, planera vad som förhoppningsvis kan göras och sen får vi se hur det går.

%d bloggare gillar detta: