fbpx

Vilken dag!

Ibland är livet rätt så gött, det blir sådär bra det bara blir ibland 🙂

Lite egenkörning på Mantorp Park en hel dag. Vi hade en hel dag bara för oss själva, bra väder, solen och vinden var perfekt för en hel dags öppen depå!

Som vanligt på våren har jag lite problem med att få upp farten, jag har problem att hitta den själv och behöver lite “race” för att det ska gå lite snabbare. Mojja som inte kört hoj på 18 månader körde på väldigt bra trots spricka i nyckelben och ordentligt stukad högerhand la in 1.20 tider “bara sådär”. Så vi åkte ut tillsammans och då kom 1.20 tiderna för mig med på löpande band, hela tiden och heller inga problem att göra det själv efter det heller, galet 🙂

En gammal kompis kom och hälsade på också, så han fick köra lite Honda också, han gör ett inspel 1 gång om året ungefär på banan nuförtiden och kör lite Honda, klipper till med 1.23 tider efter ett tag utan några problem och riktigt fin körning. Förra gången han körde Honda för två år sen var det bästa varvet 1.19.9! 

Lite senare dök Stockholmsgänget in och vi körde lite flaggstart på eftermiddan för att få lite fart i det hela, ensamkörning är bra när man tränar på saker men har iallafall jag svårt att få upp farten utan lite “race”.

Nya svålar på och jag hade inte det att skylla på iallafall, Jocke åkte ut och hade mig i rep efter 😉 tiderna sjönk och det blev ett nytt PB! 1.19.00 visade tiden, fan va gött och nästa tanke var, kunde den inte visat 1.18.99 istället? 😉

Väl hemkommen efter en svettig dag på banan och riktigt ordentligt öm i hela kroppen, underbart gäng och vädergudarna ska få en extra banan för att de lyssnade på mig 😉 

Nästa får blir SM i Superbike på just Mantorp Park, detta ska bli riktigt skoj! vi ses i en depå nära dig!

%d bloggare gillar detta: