Superbike Mantorp Park 2021!!

Det är några år sen jag körde Superbike här hemma i Sverige men nu är det dags igen!

Äntligen är det SM på Mantorp Park och såklart ska jag köra där eftersom det är min goa hemmabana.

Den gamla Hondan kommer få bekänna färg mot resten av fältet, den fyller 7 år, ett år yngre än minsta grabben Filip 🙂 Hondan är lika analog som 

Mantorp Park - Posts | Facebook

Nya PB’t på Mantorp 1.19.0 hoppas jag kommer bli ordentligt slaget, tiderna finns där, jag behöver “lite” draghjälp bara 😉

Det är LÄNGE sen jag körde sprintrace, så det blir att tagga om lite och tänka på 20 varv istället för 70 varv, så mindsetet kommer bli lite annorlunda. Mange Berg (numera Magnus Cambrant Berg) och jag skulle sluta köra samtidigt, men jag har varit lite dålig på det där med att sluta köra roadracing 🙂 (Mange, dina fina present jag fick på Assen står fortfarande på första parkett i pokalhyllan!)

Jag är övertygad att tävlingen i sig kommer bli awesome! (jag har beställt strålande solsken!)

NÄR? 8-9e juli
VART? Mantorp Park
HUR? Be there! 🙂 

Vi ses i depån och på bananen!