Första träningen med Hondan!

Hejsan!

Ikväll blev det första träningen med Hondan!
Det kändes helt otroligt att köra en sporthoj igen efter två säsonger på en motard.
Det fanns otroligt mycket kraft i motorn, bromsar som kan stoppa ett X2000 och ett chassi som gör ungefär som man vill 🙂

Första passet började jättestelt och konstigt, jag fick börja om från början och tänka på sittställning, armar, ben, fötter och GATVÄXLAT!
Det var mer än en gång jag höll på att växla ner när jag vill växla upp… Som tur var hände det aldrig men det blev ju inte så snabba växlingar som man önskat, hoppas Grevens skickat de där raceväxlade PP tuning fotpinnarna nån gång (jag menar, jag beställde dom ju faktiskt igår! :)).

Varvtiderna då tänker du? Jo, det första passet blev fantastiska 1.07, ca 1 sekund långsammare än förra veckan på KTMen med 120hk mindre…
Andra passet, lite bättre körning och lite bättre kroppshållning, det slutade på 1.05,09, hela 9 hundradelar långsammare än personbästa med KTMen 2009.

Tredje och sista passet innan haglet kom tänkte jag nu ska jag försöka köra på lite.
Det kändes riktigt bra några varv och när jag väl fick frivarv så blev det 1.04,22, ganska nöjd för kvällen faktiskt.
Träningen slutade när det började hagla på banan och det kändes inte som att det var värt att försöka vänta på att banan skulle bli torr när det var relativt kallt och ingen sol.

Summering av kvällen då, det var jävligt skoj! Och jag har bara 9 sekunder kvar tills jag är nöjd med varvtiden 🙂
En vecka till nästa träning 🙂