Samarbetsartner: ICA Signalen

Efter ett bra möte med Torbjörn Flack på ICA Signalen, så stöttar de HSTRacing under säsongen 2012.

ICA Signalen riktar in sig på att hålla hög kvalitet på alla varor i butiken. Den egna delikatessavdelningen tillhandahåller härliga charkvaror och riktar in sig på lokalproducerat.
Den egna charken har även den lokalproducerat, här finns till exempel vildsvinskött att köpa, perfekt till sommargrillen!
Cateringavdelning kan man hitta jättesmarriga smörgåstårtor och annat mumsigt till festen.

Hos ICA Signalen kan du med ICA bankkort utföra enklare tjänster som uttag, insättningar och saldoförfrågan direkt i kassan när du handlar.

Har du lite mer bråttom när du är i butiken eller vill ha full koll på exakt hur mycket din varukorg kostar? använd självscanningen, vid frågor om hur det fungerar kontakta personalen.

ICA Signalen är även ATG och Svenska Spel ombud med en bra spelinformation i den nya förbutiken som även är ett postombud.

För att hitta mer information om deras stora ut på ICA Signalen så kan ni titta in på deras hemsida på http://www.icasignalen.se/

Vi i teamet vill rikta ett stort tack till Torbjörn Flack och ICA Signalen för deras stöd under säsongen, och hoppas att vi kommer få ett roligt år tillsammans.