Två dagar på Mugello!

Då har vi avverkat två dagar på Mugello, det har varit en rolig och upplevelserik resa.
Fredagen var det OK väder hela dagen, började första passer på 2.17 🙂 sen gick det lite fortare o fortare. Körningen började funka helt OK och flytet funkade hyfsat, tyckte iallafall jag. När tempot gick upp började gruppen kännas helt fel så jag bytte till snabbaste gruppen till lördagen.

Lördag morgon, ösregn! Visst att det är kul att köra i regn men på en så snabb bana vet jag att går man omkull så blir det inget mer åka av :-/
Det satt härt inne men det blev att införskaffa sig ett par fräscha regndäck och ut på banan helt enkelt. Eftersom det är så få som kör i regn blev det öpppen depå.
Ut och känna av banan, bra asfalt för regn, inte så halkig som vissa banor kan vara.
Det växlade mellan ösregn och upptorkande ända fram till 15 tiden då det blev upptorkande för hela slanten, av med regndäck och på med slicks.

Det tråkigaste där var att vänta på att slicksen skulle bli varma. Sen när det var dags att köra så va banan i det närmaste torr, mycket skoj! Varvtiderna blev inte riktigt så snabba som jag ville men det var ju fortfarande öppen depå och MYCKET trafik av långsamtgående fordon på banan. Laptimern visade som bästa 2.05 som förutspådd varvtid men det såg vingelpelllar till att förstöra så bästa blev inte mer än 2.08.05 idag (2.07.7 igår).

Vi får se hur det blir imorrn söndag, det är körning 9-14 inklusive race
Rullande start kan bli annorlunda!;)

En rapport kommer senare såklart!