Gotland Ring andra helgen

Tiden går fort när man har roligt.

Andra helgen bjöd på strålande solsken nästan hela helgen och betydligt mindre vind!
Vi hade förankrat ner tälten ordentligt denna helg, vi visste ju hur mycket det kan blåsa, men det hade knappt behövts nånting alls.
Körningen gick bra och varvtiderna blev också bra, men det blev inte så mycket körande i den snabba gruppen denna helg så det blev inte riktigt så bra som det kändes att det kunde bli.

Det blev att hjälpa en del andra deltagare att få lite fart runt banan istället för att ägna sig åt egen utveckling och det är iochförsig utvecklande att tänka på hur man ska sitta, svänga, röra kroppen och analysera hur man kör.

Under söndagen blev det att byta från Endurancedäcket till ett Pirelli SC2 däck och vips blev det en förbättring från förra året med ca 2.5 sekunder till tiden 1.27.6.
En intressant grej som Actionpics fixat tills i år är en tidtagning som finns tillgänglig via www.amigoo.se eller www.mylaps.com och det är först nu som man kan säga att det finns nåt sorts banrekord av nåt slag som kan kallas officielt med samma sorts tidtagningsutrustning som används på tävlingar med transpondrar.
Att man får en viss tid på sin laptimer endera GPS eller sändarbaserad blir aldrig lika exakt som med transponder.

Många härliga bilder har många fotografer fixat från dessa dagar, jag ska lägga upp några så småningom.
En hel del film blev det också, det tar en liten stund att redigera och publicera den men det kommer.

Mycket rolig och trevlig helg med många skratt blev det, tillochmed lite solbränd hann man bli!

20120611-210341.jpg

20120611-220348.jpg