Gotland Ring andra helgen

Tiden går fort när man har roligt!

Eftersom min hoj inte gick att köra på var det dags att klura ut hur man skulle göra, antingen var det att ta måndagsfärjan till Oskarshamn på måndagkvällen och sticka över till SBK One för att få den kikad på och kanske åka hem utan hoj eller leta nytt objekt.
Efter en hel del funderande fram och tillbaka så fick det bli det senare.
Börje som tyvärr inte kan köra mer efter ett oturligt nyckelbensbrott hade en likadan hoj som stått okörd sen förra året.

Samtidigt tittade jag på flera andra objekt på Sporthoj och Blocket, men det föll tillbaka till Börjes hoj eftersom man vet precis vad det är för hoj, dess historia och så vidare. Sen att Börje är pedant och noggrann med sina grejjer gjorde inte saken sämre.
Eftersom Anders & Anneli skulle komma på torsdag så ordnades transport till Gotland Ring också av hojen.
Som ni förstår blev jag plötsligt med två stycken Honda CBR1000RR…
Det blir lite lugnare såhär eftersom SBK One är på besök på SM tävlingen och tar med sig min gamla hoj ner till sig och felsöker i lugn och ro och jag får möjlighet att tävla på en cykel som i det närmaste är precis likadan som min gamla var.
Den blev åtminstone nästan likadan efter att fram-bakfjädring, kåpstag, bakram, fotpinnar och kåpor flyttats från min gamla till nya hoj.
Efter att Anders&Anneli lämnat hojen vid GotlandRing hjälpte Affe mig att flytta allt och fem(!) timmar senare var den körklar!
Resterna av den elfelande hojen plockades ihop på fredagen och packades in i bussen.

Efter att ha fått köra lite på den den trots allt “nya” hojen började varvtiderna så sakteliga sjunka.
Helg nummer två hade jag fått byta från Race till Snabb grupp så det blev inte så mycket personlig utveckling men jag hoppas de deltagare jag hjälpte på traven blev nöjda.
Under söndagen körde jag endast ett pass i Race och fick då till 1.27.7 som är en förbättring med ca 2.5 sekunder från förra året.
Det kändes att det fanns mycket kvar att ge men inget bra tillfälle gavs att göra det.