Operationsdags snart

Det har varit lite lugnt med uppdateringar här på hemsidan ett tag, några veckors skön semester med lite körning på Gelleråsen sen bara lungt och skönt har varit kanon.

Förra veckan fick jag besöka kirurgen på US i Linköping och resultatet från det blev att nyckelbenet ska opereras, exakt när är inte klart men nån gång den här veckan.
Läkningen av nyckelbenet har gått allt annat än bra, domningar och känselbortfall i handen har varit sådär halvkul, vaknat på nätterna av en hand/arm som gör skitont och huvudvärk av att gå och spänna/lyfta armen hela tiden har ju inte gjort att varken humöret eller koncentrationen varit på topp den senaste månaden.

För att få ett så bra resultat som möjligt av operationen så blir det inget mer hojåkande efter operationen är gjord, vilket känns både bra och dåligt, för det är trots allt nån månad kvar på säsongen och den har blivit extra kort för mig i år 🙁
Tyvärr blir förmodligen inte varken klubbmästerskapet eller SM finalen på Gelleråsen av :-/ men det får bli nya tag till nästa år med ett helt och fungerande nyckelben, det positiva är dock att imorgon tisdag är det träning på Sviesta och vädret ser ut att bli kanon! så nån körning blir det iallafall!

Det får bli att sätta upp mål för nästa säsong och se till att kroppen är i god form, både mindre vikt och bättre kondition behövs, som vanligt 🙂

Jag vill tacka alla som stöttat mig under året, både samarbetspartners, vänner & familj.

Utan mina underbara vänner som var och tittade på SM tävlingen när jag krashade hade Marie haft det riktigt tråkigt att packa ihop alla grejjer jag hade i depån och tillochmed löste hemtransporten av bussen, fantastiskt snällt!

Björn, Anders, Jens & Linda, tack för hjälpen, ni är underbara!

Slutresultat för året blev 4:a 1:a platser Nordiska & Danska mästerskapen på Mantorp Park & en 2:a plats från regnracet på Mugello och sen sist men inte minst en 3:e plats på LMS Klubbmästerskap1 i 1000cc klassen! En relativt god skörd med pokaler ändå, lika många som 2011 🙂