Tillbaka till 2006??

Nu är det ju så att jag kört Superbike förut och det var väl skoj på sitt sätt, många roliga fighter och det gick “lite” fortare än i Rookie1000.svemo-bricka

2006 kanske inte var det lämpligaste året att försöka sig på detta i utan då skulle jag nog varit kvar i Rookie1000 minst ett år till.

Visst kanske det kommer att gå lite fortare på tävlingarna men jag tänkte försöka få till att träningar framförallt på sviesta fungerar bra även för de lite snabbare personerna.

Snabba gruppen ska inte diffa 10 sekunder mellan snabbaste och långsammaste som det ofta är, samma visa var det 2005-2006 när jag var “snabb” på träningarna. Nästan varje pass fick man leka kryssningsmissil emellan deltagare som tyckte att de hörde hemma i den snabba gruppen men som borde ha åkt i den långsamma.

Det är nog lite därför många elit/snabba förare skiter i att träna på Sviesta eftersom den snabba gruppen egentligen inte är speciellt snabb utan en medioker grupp att träna i och är man relativt snabb blir man inte snabbare av att träna med långsammare förare.

Det är nog det här som mycket grundar sig att man “aldrig” sett Pro Superbike förare på träningarna, de lyser med sin frånvaro utan kör på andra tillfällen där de kan få ut kvalitet ur träningen.

Jag ska ta upp ämnet för diskussion så ska vi se om det blir samma respons som för 7-8:a år sen igen   8-O, alternativet är ju att sluta träna på LMS och söka sig till andra träningstillfällen där man har större möjlighet att utvecklas.