10:e året på GotlandRing – Så blev det!

GotlandRing, denna bana som är den senast byggda i Sverige och en av de absolut roligaste banorna som man kan köra hoj på!2013 - GotlandRing AP gang

Det är många som bokstavligen älskar denna bana och återkommer år efter år (inklusive mig själv)

Denna gång blev det “bara” ena helgen, jobba, semestrar och så vidare påverkar såklart och med en knodd till i ugnen så får vi se hur planerna blir nästa år.

Det är ett tokigt roligt gäng som bor tillsammans under 10:o dagar och många galna saker hinns med och alla direkt saknade så fort man kommer.

För min egen del blev det en del utlärande den här helgen, jättekul att se utvecklingen på nya bandagsdeltagare (och gamla också såklart!) och följa deras utveckling under några dagar på banan och ha fantastiskt kul både på och utanför banan.

Det blev fyra pass i den snabbaste gruppen för mig och det blev bara ett tangerande av förra årets personbästa, varvtidsjagande hanns inte med riktigt men jag har tränat på många andra saker kring min egen körning och varvtider var inte något direkt mål utan en konsekvens av det jag tränade på.

Filmen Motovudu kan ge många en god inblick i vad man bör tänka på vid bankörning, det finns förmodligen något att lära från den filmen oberoende vilken nivå man själv är på.
Min personliga utveckling har gått framåt under dessa dagar, man har haft tid att tänka på saker, förändra saker och känna skillnaderna hur stor påverkan kroppsposition kan göra för hur säker man känner sig, att flytta fram säkerhetsgränserna bara med att förflytta kroppen och vikten lite känns fantastiskt.

Nästa evenemang på agendan är förutom några träningar på Sviesta blir fyra heldagar på MantorpPark efter midsommar, där blir det även sprintrace och ERF Sprint tävling, vi får hoppas på pokal!

Såhär dagen efter hemkomst från GotlandRing, allt är urpackat så infinner sig en viss tomhet efter det underbart tokiga gänget på GotlandRing (både instruktörer, arrangörer och deltagare!) jag längtar redan nu till nästa år! (11:e året 🙂 ), fast då får nog barnen följa med, för usch va saknaden var jobbig.

Det blev lite film, klicka på Youtubeikonen där uppe eller titta ut till höger så bör det dyka upp lite film.

Vi ses snart igen, tills dess, håll ut med underbara bilder och filmer från GotlandRing.

[nggallery id=32]