fbpx

Första bandagarna 2014

Stensby Racing
Stensby Racing
Första bandagarna 2014
/

Nu har det vara några härliga dagar på Mantorp Park med Actionpics, det har hållts licenskurs och uppkörning för dessa, sen på det två heldagar.

Här är snabbaste varvet med http://amigoo.se/heat/14737# men i princip sen torsdag lunch så gick det mellan 1.21 och 1.24 hela tiden. Ganska fort för att vara mig då jag mitt personbästa på den här fantastiska banan är 1.21.0 (som även tangerades ….)

Det var ett par intensiva dagar, med att återigen träffa alla underbara människor som man brukar träffa vid dessa bandagar som vi inte sett sen i höstas.

Mååååånga goa skratt har det blivit och fantastiska deltagare har det varit, det ska bli fantastiskt kul att åka till Gotland Ring med det här galna gänget om några veckor.

Det blev riktigt bra träning, det tackar vi Actionpics för! både kropp och själv har fått sig en ordentlig duvning i riktigt bra roadracingkörning!

När man är och kör har jag världens bästa hejarklack med mig, Victor hejar på mig när jag åker, hela familjen är ett stort och fantastiskt viktigt stöd i allt det här, utan dem hade jag inte kunnat göra det jag gör idag.

%d bloggare gillar detta: