Assen OWCup 2017

Då har man kört två dagar på Assen igen, kändes väldigt härligt att va här igen!

Hela familjen är med, man har fått träffa team Veldkamp igen som i vanlig ordning är mycket trevliga!

Själva körningen som sådan har stämt väldigt dåligt, jag får liksom inte till det i år, det är nåt som saknas och jag vet inte riktigt vad 🙁 men jag har roligt på banan även om varvtiderna inte riktigt finns där, jag är ca 2-3 sekunder off pace från i höstas men idag är det race och jag hoppas på att det hjälper 🙂

Det har varit väldigt trevligt här i depån, Holländarna är i vanlig ordning hjälpsamma och trevliga, dessutom har vi varit 7st Svenska förare här den här gången så det har förgyllt det hela lite till!

Alla här hoppas på en torr dag!

Vi som tävlar kör i klassen NK SuperCup 1000 🙂

Tidschemat för den här dagens hittar man här Tijdschema OW Cup zaterdag 15 juli 2017

Live timing finns här