Några dagar på Mantorp Park med Filip Backlund

I vanlig ordning i början på juli har Filip Backlund några bandagar på Mantorp där vi sen några år har varit några som inte kör så ofta på banan har kommit ner och kört hoj.

Gamla Superbike föraren Petter Wiktander har varit med några gånger och rastat sin helt standard Kawa och fått ha lite kul på banan igen och Torbjörn som också är gammal Kawa förare (Team Green som fanns en gång 🙂 ). Den här gången var en nykomling för det här gänget med och körde, Anders som äntligen införskaffat sig en Honda och fått uppleva hur fantastiskt härlig den är att köra.

Det blev riktigt härliga dagar på banan, riktigt bra upplägg, tider, grupper och så vidare har Filip förändrat MYCKET mot hur det var för några år sen. Jag gillar verkligen att ha fast tidsschema, det är så avslappnande att veta att kl 13.40 ska jag ut redan på morgonen så man kan planera dagen redan från början.

Hur eller hur så gjorde Torbjörn nytt personbästa på Hondan, han körde även slut på det Dunlop bakdäck han kört på några gånger nu så han fick “uppleva” hur det är att sladda ut ur sväng på riktigt 🙂

Själv så blev det mest fjädringsinställningar inför Spa om fyra veckor så det blev inte så många pass alls. Hojen känns klar inför endurancet på Spa, lite enklare service innan så är det hela redo för packning.

Fotografen är oftast Crownfield och hon tar i vanlig ordning grymma bilder! Jag kommer beställa ett gäng utan vattenstämpeln 🙂

Nästa i kalendern är Endurance med ONE Endurance, Gelleråsen är näst i Endurancekalendern och jag ska försöka styra undan lite jobb den veckan för att kunna vara med. Om det inte går så är det Mantorp Park nästa 8-9e augusti med ONE Endurance.