Äntligen hemma igen

Det har trots tystnaden hänt lite saker.

Vi höll en licenskurs på Mantorp Park, vi har nu 25 nya förare. Efter en sen kväll med starter och teori så kördes en hel del också.

Min motor som blev lite trasig i höstas som var i karantän ett tag har ÄNTLIGEN KOMMIT HEM! Igår blev det några timmar i bil för att hämta hem den, äntligen! Nu hoppas jag på att den är som den ska igen. Nu ska den bara in i ramen och HELA hojen ska plockas ihop igen, sen ska motorn köras in lite, sen så!

Både Brno och Spa är skjutet på framtiden, osäkert med när det blir av, förmodligen skjutet till 2021 skulle jag tro, alla stora evenemang kommer ha förtur till banorna när det väl öppnas upp igen. Kanske är viktigare med MotoGP, F1, WSBK, EWC och sånt 🙂

Tävlingsmässigt är 2020 i princip bara att “glömma”, hoppa över tävlandet det här året. Fokus blir att träna upp kroppen mer, så det går ännu bättre att köra än vad det gjorde 2019. Så målet 2020 blir att springa en mara, 4.2 mil, det är min utmaning till mig själv. Hur lång tid det tar att springa spelar ingen roll, klarar jag av det är jag nöjd! 

Hur gör ni andra för att hålla motivationen uppe? 

 

1 Comment

  1. Klart att du klarar det, med all träning du har! Jag sprang 64 mil fr o m nyår fram till maj 2011 då Sthlm Maran gick. Då var jag 67 år och sprang/gick på 5 Tim och 25 min!
    Lycka till!

Kommentarerna är stängda.