Trackdays 2023!

Datumen för de två dagar som vi ska hålla på Mantorp Park 2023 har varit klara ett tag och nu kanske det är dags att börja tänka på säsong 2023 och hur kalendern kommer se ut.

Jag försökte kolla upp hur skolavslutningarna ligger 2023, såvitt jag kunde hitta så har förmodligen de flesta avslutningen runt den 16e juni förutom storstäderna som kan ha mellan 7-16e juni, så det var lite diffust men så är det.

Hursomhelst så är den 6e juni nationaldagen och 7-8e kör vi öppen depå! Tanken med dessa dagar är att man ska kunna bestämma mer själv när man kör, behöver man ställa in hojen, fjädring, olika däcktryck och allt vad det nu skulle kunna så behöver man inte passa ett schema under dagen.

Boka tidigt erbjudande är att boka bägge dagarna så ingår box. Detta alternativ tas bort 1:a mars om platser finns kvar.

Det fina vädret är såklart beställt, så jag hoppas leveransen kommer som lovat 😉

Har ni några frågor, skicka ett mail eller slå en pling 

In och anmäl er på StensbyRacing

Väl mött!