fbpx

Första körningen och licenskurs!

Det var cirka fem veckor sen avrostningen skedde på Mantorp Park och snart är det dags för lite mer körning!

På Backlunds dagar har jag bokat in mig på deras “PT Dag” och Tony Schrenckh ska ha mig som adept i sin grupp under dagen. Det ska bli väldigt roligt och förhoppningsvis väldigt utmanande, jag har kört på banan sen 2005 och har gissningsvis lärt in fel på flertalet ställen som bara “är där” för att jag alltid gjort så men nu ska det bli ändring på detta! Utbildning är det sällan man kan få för mycket av, självklart kommer jag att skriva en “elevrapport” efteråt, både för egen reflektion och för framtida utveckling.

Hojen är nog i det närmaste färdig för att köras en stund, de Bridgestone S22 jag hade på när jag körde avrostningen är såklart till salu, här är facebookannonsen 18 mil enligt loggen har de gått så det är gott om gummi kvar på dom. Jag tänkte att de skulle passa bra eftersom det bara var 8-10 grader när vi körde men greppet höll inte i så länge som jag önskade men nu har jag testat iallafall 😉

På torsdag kväll blir det även licenskurs, ska bli kul att se ännu fler ta sin licens och förhoppningsvis hitta till någon sorts tävling! Tävling är trots allt bästa träning, om man inte bokar PT dag eller liknande förstås 😉

Det roliga är att trots att jag har kört i förhållandevis många år, är det alltid lite nervöst innan, är allt klart? vad har jag missat? Det är så många frågor strax innan och det är tur att man har den där checklistan!

Sen när man väl är på plats då är det bara fridens liljor, depån, banan, ljuden, lukten och allt det där ska bli så härligt igen! Det är så himla skönt att ha husbil i dessa tider, så man kan hålla sina avstånd och ha eget kök, toalett och dusch liksom, även om det inte är långt hem så blir det alltid lite kvällsservice med bromsar, däck osånt skoj!

 

 

%d bloggare gillar detta: