Bandagen 10e augusti 2018

Det blev en lyckad dag, mycket körtid och lite stopp. Alla som var med och hjälpte till att göra den här dagen som den blev, ett stort tack till er, som tog er tid att åka till banan en dag som några dagar innan skulle regna bort enligt SMHI. Ett morgonregn som tvättade banan men ändå var banan torr på första passet.

Dagen i sig flöt på bra, de incidenter som var störde inte mycket. Vi hade två fotografer på plats, Stefan Åström och Leif Daremo, de har massor av bilder, kontakta dom om ni vill ha bilder på er från dagen.

Tack vare Otto Johansson Motorsports hjälp så kunde jag också köra en hel del under dagen, fantastiskt bra att ta hjälp av om man ska ha en bandag! (de gör en massa annat roligt också!)

Vi hade några från Yamaha Team Scandinavia på plats för att ställa in nya hojar, jag har sett Filip Backlund köra i många år nu och det är lika kul varje gång. Allt ifrån att sitta på läktaren på Assen och se honom köra kungligt i ösregn(BSB) till när jag varit besiktningsgubbe och tävlingsledare på Mantorp Park otaliga gånger, alltid en trevlig och han kör så himla snyggt!

Vi hade även en del förstagångsåkare på bana, såvitt jag kunde se verkade de ha rätt så skoj på banan, alltid kul när människor går lite utanför trygghetszonen och gör något man inte gjort förut. Här fick man chansen att köra så fort man bara ville och testa hojarna på ett sätt som inte gör säkert nån annanstans.

Jag vill återigen tacka för en fantastisk dag, det blir fler bandagar på Mantorp Park så håll utkik framöver. Även en SVEMO Roadracing licenskurs ska försöka planeras in i höst.

Ett litet axplock av bilder från Stefan & Leif