4e Juni blir SEC Östgötaslaget

Lite nyheter inför säsongen, fick ett samtal från Stefan Bernström om SEC säsongen 2020 och det hade visst blivit nåt problem med tävlingsdatum.

Lite samtal fram och tillbaka med Mantorp Park och det enda lediga datum som inte krockar med SM tävlingar som var tillgängligt på Mantorp Park var det datum jag bokat för trackday. Eftersom jag verkligen älskar Endurance nuförtiden så byts den dagen ut från Trackday till Endurance.

Jag hoppas det blir en solig och bra dag på banan nästa år. 

På grund av detta blir det ingen bandag för Stensby Racing på Mantorp Park 2020 men jag hoppas att få se några av deltagarna som planerat komma på endurancet eller på någon annan bandag eller licenskursen som hålls i april. Nästa bandag planeras 2021 redan nu!

crownfieldphoto tog en bra bild från Mantorp Park!