fbpx

Det händer lite grejjer i garaget iallafall :-)

Ja, det händer lite saker då och då faktiskt. Kåporna håller på att få färg, hojen håller på att bli ihopsatt igen men det är lite kvar.

Oljekylaren saknades det en packning till i paketet när jag väl satte igång med det jobbet så det blev lite pausat, nu är allt på plats igen men tillfälle ska ges för montering också.

Har monterat på “regnlampan” så den är styrbar från styret, allt enligt IDM reglementet, så man slipper ha nån batterilampa eller kontakt nån annanstans som ska ihop, nu slår man på det på “helljuset” 🙂

I2M Dash hade otroligt lång sladd till GPS pucken som kortades av, samtidigt som lite reläer och andra kablar fick sig en åthuting och packades ihop, drogs om och gjordes fint.
Nu har även I2M en vettig neutralsensor ocskå, eftersom SPn har en riktig växelindikator men HRC kan inte hantera nåt annat än neutral fick jag koppla in mig på netrualsladden helt enkelt för att få det att fungera. Nu ska vi se hur I2M:en fixar växelindikatorn på riktigt när den vet när netrualen är ur åtminstone!

Redan nu är Assen bokad i början på juni, så även en instruktör för att få hjälp med att köra fortare på banan, ska bli hur skoj som helst, det som är kvar att boka är båten, inväntar tidschemat för tävlingen som går på lördagen för att se om man kan ta kvällsfärjan hemåt eller om man måste vänta till dagen efter.

Första licenskursen som hålls är fullbokad redan nu, så 2016 kan bli rätt så skoj med en massa nya Roadracingförare (vissa är återfall men ändå!).

Det kom som sagt lite julklappar från TenKate, det verkar som att det blir nån till men sen får man nog vara nöjd, en fjäder till bakbromsen så man kan använda den lite bättre och sen ska hojen bänkas igen för att få lite bättre gasrespons på 5-10000RPM och 40-80% av gas. Just nu går den väldigt bra på topp men “ut ur sväng” dör den lite, så lite justering behövs.

Det sker även lite träning i garaget som dubblar som gym, både trainern och vikterna används rimligt flitigt 🙂

Under våren vet jag nog precis vad man ska göra de flesta helgerna, det blir mycket hojåkande i år så vi får hoppas att man håller sig på hjulen och förblir så hel man kan bli!

%d bloggare gillar detta: