fbpx

Snart drar säsongen igång!

Redan på skärtorsdagen kommer det vara licenskurs på Mantorp Park, det ska bli kul att återigen hålla en kurs för ett 30 tal nya förare.

Tillsammans med Tobias, Anders & Niclas gör vi teoribiten tillsammans, sen för den praktiska delen dyker det upp ett tiotal personer till som hjälper till med

körningen och startövningarna som tillhör uppkörningen. Utan alla som hjälper till så går det liksom inte att göra en licenskurs, totalt är det ca 15 personer ser till de 30+ personerna får sin licens i slutändan. Alla har sin viktiga roll i det hela och det känns fantastiskt att trots tidig vår med kyla ute att det finns så många som både vill gå kurs och hjälpa till så det blir kurs.

Alla som är med och hjälper till eller är med på lincenskursen har rabatt på bandagen den 10e augusti. Tillsammans med Björsner MC kommer vi även erbjuda bra priser på framförallt Bridgestone V02 och Pirellidäck som kommer kunna levereras ut till bandagen.

Väderleksprognosen ser OK ut trots allt, sol men svalt, banan är torr och fin så det ska bli skoj att se motorcyklar på bannan igen.

Bilden är tagen från i lördags (17e mars) under Varvetmilen (seedningslopp till Göteborgsvarvet) så nu är det ännu mindre snö med nära 10+ ute i helgen.

Jag hoppas på lika bra väder som förra året, riktigt trevligt var det då!

Hur går det då med min egna hoj? Jo den är på väg ihop igen, det finns mycket kvar att göra ännu och jag tror inte jag hinner klart till torsdag 🙁 men det får bli att testa så allt funkar på en träning längre fram. Så fort allt sitter ihop så ska den till Björsner för bänkning!
Blir suget väldigt stort får jag åka och låna en hoj så jag också får köra lite!

1 månad kvar till Slovakia ring får besök så det gäller att inte ligga på latsidan! Går planerna i lås för den här säsongen så blir det en fantastiskt rolig säsong!

Vi ses på en bana nära dig!

 

 

%d bloggare gillar detta: