fbpx

Licenskursen avklarad och första provkörningen för året!

Det var riktigt roligt att hålla kurs igen, massor med nya RR Piloter, unga som gamla var med och körde, dessutom något återfall som vill börja köra igen.

Flera deltagare skulle vara med på Svenska Endurance Cupen och det känns kul att det blir fler deltagare där också.

Vädret då 29e Mars 2018? Hur blev det? ja, svalt blev det men solen sken och det enda som var emot oss var temperaturen, i övrigt gick allt vägen och kursen som sådan blev väldigt  lyckad.

Jag vill säga ett extra tack till alla som var med och hjälpte till, ni ställer upp i alla väder och trotsade den här gången det kyliga vädret.blank

Inför bandagen i Augusti kommer man kunna beställa däck via Björsner MC i Mantorp, än så länge är det Bridgestone V02 som som kan köpas för 1400kr per framdäck och 2300kr per bakdäck, kontakta Björsner för beställning och de hämtas i butik eller levereras till banan. OBS gäller endast de som är anmälda till bandagen!

Snart är det dags för Slovakia Ring också, hoppas på att allt är på plats tills dess med hoj, packning och allt annat som ska hinnas med innan vi åker 🙂

Snart så är den här säsongen igång på riktigt också och så som kalendern ser ut blir det riktigt trevligt, det ska bli kul att träffa både gamla och nya bekantskaper i depån!

Leif Daremo var på plats och fotade, här kommer några bilder från honom & mig (fler bilder från Leif om du klickar på länken).

 

%d bloggare gillar detta: