fbpx

Bandag 10e Augusti!

Dags för lite uppdateringar inför bandagen den 10e Augusti på Mantorp Park.

Deltagare kan beställa Bridgestone V02 däck via Björsner MC Teknik i Mantorp och få dom levererade ut till banan. Får man problem, kraschar eller behöver reservdelar är det bara 5km till Björsner om man behöver hjälp under dagen.

När det gäller boende i närheten av banan finns det några att välja på.

Himmelsby Gårdshotell & Sjögestad Motell är bra ställen väldigt nära banan. Vill man bo i depån går det bra också såklart och CityGross finns några km från banan.

De mackar som finns i närheten är Circle K, Preem, ST1, Qstar & Gulf, favoritbränslet finns förmodligen där, vill man tanka Aspen bränsle går det att köpa 25liters dunkar via Björsner MC (som också kan levereras till banan om man önskar)!

På torsdagskvällen mellan 20:30 – 21:30 kommer det hållas en föreläsning om roadracingträning och motivation vid banan. Innehållet handlar först och främst om saker att tänka på när vi är på banan och vad man som förare med små enkla medel kan förbättra sin körning med. Det kommer vara ungefär det som jag tänkt hålla på LMS Träningskvällar men som tyvärr inte blev av.

Har ni frågor och funderingar om bandagen, tveka inte på att höra av er!

%d bloggare gillar detta: