After the flag: Slovakia Ring

Nu så är vi på väg hem igen. Den här resan började med ett brak som blev lite halvtrasig motorcykel som med mycket hjälp och glada tillrop blev körbar till fredagen iallafall. Mojja hjälpte mig massor under dagen, fixade grejjer, fixade de nya grejjer som behövdes. Helt sjukt mkt energi han har, utan honom hade jag nog inte fått köra nåt alls

Det blev en del följdstrul, innan fredagsracet hann jag köra 11a varv 🙁

Drevningen jag hade tänkt mig funkade sådär, fick slå av på gasen på rakan för att inte gå på varvstoppet.
Jag fick ett 15 drev av Timmy och det fungerade ändå bättre men det var ovant att få till, topphastigheten blev nästan ingen skillnad(till och med lite lägre), den orkade helt enkelt inte. 14-40 eller 14-39 ska testas nästa gång.

Hursomhelst så fortsatte småproblemen, sista passet på lördagen var första passet sen kraschen som gick felfritt. Det visade sig att gängorna hade gått sönder i cliponen också så det lossnade när jag körde (man ska inte hålla i styret så hårt kanske?)

Söndagen kom och idag gick det mesta OK, sånär som på att jag överfyllde bromsvätskekoppen så det skvätte lite och jag kunde inte se vart det kom ifrån när jag körde så jag åkte in i depån efter ett varv.

Pass två så gick det bättre, satte 2.15.2 som blev min kvaltid till racet också, 19e plats. Pass 3 gick jag ut med ett nytt bakdäck och det kändes hur bra som helst. Jag körde dock bara 3 varv för att spara på bakdäcket till racet.

Det var tydligen många som kraschade under det 3e passet för det var inte jättemånga till start, men hursomhelst så var det en bra start från 5e led och jag kom in 4:a i första sväng. Jag försökte hänga med de snabba grabbarna men efter nåt varv tappade jag kontakten helt med de 4:a framför. Bästa tiden blev 2.13.888 och det är jag rätt nöjd med för att vara första gången på banan och allt STRUL jag haft under resans gång.

Nästa gång blir det att ta med några SC0:or också så man kan racea på så man kan fräsa på ordentligt 🙂

Det blir att göra en beställning till TenKate på lite delar och sen plocka av allt, TVÄTTA allting, det var lerigt bredvid banan.

Sällskapet på banan var helt fantastiskt, kan inte bli så mycket bättre än såhär faktiskt.

Det enda man skulle önska var att restiden var lite kortare 🙂

Nästa anhalt är Falkenberg och Endurance (SEC) på Falkenberg i Juni, vi ses där!