Tack för 2023, plan för 2024!

Det har varit tyst här ett tag men lite händer det bakom kulisserna ändå 🙂

2023 blev ett kul år, lite bandagar, lite tävlingar, precis som det ska vara. 

Vårkörningarna var lite svala men sen kom slutet på maj & juni, värmen och det härliga att vara på banan. De två bandagarna blev lyckade och vädret visade sin soliga sida. 

Jag & Daniel hoppade in och körde ett Endurance med Hondan på Mantorp Park i ONE Endurance namn, det var problem efter en svår krasch på Knutstorp med både förare och MC så vi körde ett mini crew och lyckades knipa den minsta pokalen i Endurance klassen.(bilder)

Sen blev det lite mer körande inför Spa Francorchamps. För att senare faktiskt åka iväg, det var sådär fantastiskt det bara kan vara. Teamet som åkte med ner, bandagarna & tävlingen. Det blev lite nya erfarenheter och det blir ett annat upplägg för 2024, för vi ska dit igen 2024! Det kommer finnas platser att åka med. Det kommer vara två varianter, antingen skickar man ner hojen och flyger ner själv, hotell & hyrbil, eller så åker man bil/husbil/transport ner. Intresserad av att vara med och köra bandagarna eller tävla? Slå en pling eller maila info@stensby-racing.se.

Det var lite mekaniska bekymmer i sommar med hojen, de första på 9år! (förutom en topplockspackning förstås…) Startmotorn gick sönder och lite senare gick en bult av som förmodligen fick sig en snyting när magneterna i startmotorn gick sönder. 

Avslutningsvis så stängs kapitlet för 2023 med massor med härliga minnen från banan, nya upplevelser och erfarenheter att ta med sig in i 2024.

Egna arrangemang av bandagar blir det 2024 också, tyvärr bara 1 dag denna gång på grund av lite dålig timing i kalendern med nationaldag osånt 🙂 Det står mellan två datum men de är inte bekräftade ännu från Mantorp Park, så fort de bekräftas kommer anmälan ut på hemsidan, datumen är runt desamma som i år, men jag återkommer när jag vet vilket det blir.

Bilden är tagen av 6heuresmoto direkt efter starten av endurancet på Spa Francorchamps och om man tittar lite efter ett rött skinnställ och gul motorcykel precis innan Raidillon, så är det jag 🙂